Kalender

Augustus
Zomerkamp

Recent

Brief
Tweede kampbrief

Download

Zomerkamp
Botassart 2019

Fotoalbum

VK's: The Movie III

Filmpje

Volg ons

Structuur

Kabouters

Kabouters

Ben je tussen 5 en 7 jaar? Dan behoor je tot de Kabouters! Ze doen samen leuke spelletjes in een veilige omgeving. Zo leren ze spelenderwijs samen te werken!

Je maakt deel uit van de Kabouters als je geboren bent in: 2012, 2013 of 2014.

Welpen

Welpen

Ben je tussen 8 en 10 jaar? Dan behoor je tot de Welpen! Samen gaan ze op zoek naar actie en beleven ze de spannendste avonturen!

Je maakt deel uit van de Welpen als je geboren bent in: 2009, 2010 of 2011.

Jongverkenners

Jongverkenners

Ben je tussen 11 en 13 jaar? Dan behoor je tot de Jongverkenners! Deze groep is relatief zelfstandig en leert met elkaar samenwerken!

Je maakt deel uit van de JVK's als je geboren bent in: 2006, 2007 of 2008.

Verkenners

Verkenners

Ben je tussen 14 en 16 jaar? Dan behoor je tot de Verkenners! Zij krijgen de spectaculairste in- en outdooractiviteiten voorgeschoteld.

Je maakt deel uit van de VK's als je geboren bent in: 2003, 2004 of 2005.

Hoofdleiding

Hoofdleiding

De taak van de Hoofdleiding bestaat eruit om de leiding te nemen over de volledige leidersgroep. De huidige hoofdleiders zijn Ellen De Meue, Virginie van den Branden en Emile Watté.

Bestuur

Bestuur

Het Bestuur zorgt achter de schermen voor het goede verloop van de administratie. Enerzijds is er de Raad van Bestuur, bestaande uit een voorzitter, een secretaris, een schatbewaarder, een communicatieverantwoordelijke, en zes beheerders; en anderzijds het Dagelijks Bestuur, bestaande uit de voorzitter en de hoofdleiding.